Mam do was bardzo małą prośbę.
Chciałbym byście zagłosowali na mój film, który zrobiłem na konkurs ford Polska.
Głosy możemy oddawać raz dziennie wiec proszę o to byście głosowali codziennie do 16 czerwca. To zajmie kilka sekund dziennie.
Wystarczy:
1. Wejść na stronę: http://www.youtube.com/user/FordPolska
2. Wybrać zakładkę zagłosuj
3. W oknie wyszukaj wpisać nazwę mojego filmu fokus pokus
4. Oddać głos kciuk do góry.
Uwaga! Głosy bezpośrednio pod filmem np. tutaj http://www.youtube.com/watch?v=2j0qfzR9TCk są nie ważne
proszę też o podanie tej informacji dalej żeby zdobyć jak największą liczbę głosów.
Film jest o czarownicy która czaruje nowego Forda Fokusa i proszę się upewnić zanim oddacie głos czy to mój film :smile1:
To mój pierwszy taki poważny projekt związany z reklamą, nie miałem profesjonalnych aktorów, o mało nie pobiłem reżysera, któremu później całkowicie zmieniłem koncepcie filmu, i mieliśmy dyskotekowe oświetlenie. No ale jak wyszło oceńcie sami, mam nadzieje że film różni się od innych, nie jest nudny, ale wciągający, może puenta na końcu nie jest taka jaka powinna być. Mimo że film był kręcony 3 dni i tak zawiera mnóstwo błędów no ale się uczę.
Chciałbym podziękować przy okazji Hoek’owi za przerobienie grilla na kociołek,
Westowi za parę przejazdów fordem.
I koledze Konieczko za urzeczenie akumulatorów do oświetlenia
I wszystkim którzy oddadzą głos na mój film
Ja mogę dla was za głosy odwdzięczyć się filmem ze zlotu:)
P.S Wiem że to jest forum Hondy i nikt nie lubi forda, no ale Honda nie organizuje takich konkursów. Widocznie nie potrzebuje reklamy jak ford:P
Prośba o głosy
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Prośba o głosy
fajnie wyszło tylko jak dla mnie za dużo czarownicy a za mało forda
ale pomysł fajny głos masz ode mnie 
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
- mac102
- Administrator
- Auto:: ED2 FK8
- Silnik:: D16Z7+JRSC K20C
Jak wyżej, plus za pomysł, ale faktycznie za dużo czarownicy. Również ode mnie głos poszedł
.
Dzięki wielkie za głosy:)
Niestety ten ford to takie auto, które ciężko pokazać jakoś fajnie w szczególe, ale brakuje tu też ujęcia całego forda. Nie mogłem go zrobić bo nie mogli mi go pożyczyć na noc. A filmując go w szczególe wystarczyło światło podające na kręcony obiekt zasłonić czarną szmatą i było git
Pamiętajcie że głosujemy codziennie:)
Niestety ten ford to takie auto, które ciężko pokazać jakoś fajnie w szczególe, ale brakuje tu też ujęcia całego forda. Nie mogłem go zrobić bo nie mogli mi go pożyczyć na noc. A filmując go w szczególe wystarczyło światło podające na kręcony obiekt zasłonić czarną szmatą i było git
Pamiętajcie że głosujemy codziennie:)