PETYCJA W SPRAWIE ORZECZENIA BEZWZGLĘDNEJ KARY POZBAWIENIA W
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: PETYCJA W SPRAWIE ORZECZENIA BEZWZGLĘDNEJ KARY POZBAWIENIA W
A gdyby to był ktoś Ci bliski i w chwili napływu głupoty do łba po wódce zrobił by coś takiego to tez chciałbyś dla niego kary dożywocia?
Napatolił sobie po pijanemu to niech odpowiada?tomaszko pisze:A gdyby to był ktoś Ci bliski i w chwili napływu głupoty do łba po wódce zrobił by coś takiego to tez chciałbyś dla niego kary dożywocia?
Każdy idiota robiący jakiemuś stworzeniu krzywdę powinien zostać surowo ukarany.
Oczywiście że tak... nie umiesz pić ? Nie pij ! Tyle w temacie...tomaszko pisze:A gdyby to był ktoś Ci bliski i w chwili napływu głupoty do łba po wódce zrobił by coś takiego to tez chciałbyś dla niego kary dożywocia?
Ale tam nic nie ma o dożywotnim pozbawieniu wolności. Najwyższy przewidywany wymiar kary w KK za to przestępstwo to 2 lata pozbawienia wolności, a autorom petycji chodzi o to, że zawsze w podobnych przypadkach sądy orzekały grzywnę i kare pozbawiania wolności na ... w zawieszeniu na ... lat.
A no chyba że tak... nie doczytałem
Dla mnie kara pozbawienia wolności i tak jest bez sensu. Siedzą sobie w celach i się cwelą, biorą narkotyki, powstają gangi.
Do robót publicznych z takimi!! Od razu by było mniej dzieci ulicy którzy kradną torebki starym babciom.
Dla mnie kara pozbawienia wolności i tak jest bez sensu. Siedzą sobie w celach i się cwelą, biorą narkotyki, powstają gangi.
Do robót publicznych z takimi!! Od razu by było mniej dzieci ulicy którzy kradną torebki starym babciom.
Ostatnio zmieniony 2011-01-08, 12:56 przez tomaszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojeeeeeeeeeeeeeej, biedny piesio 
Poruszyło mnie strasznie.
Poruszyło mnie strasznie.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Ja bym chu.. za to też przeciągną za samochodem 
Ja nie.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.