civic4g fanatics na facebooku

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
flejm
#Civic4g Member

Re: civic4g fanatics na facebooku

Post autor: flejm »

Wojtuuus odezwij się do mnie na gg: 1462757 albo odpisz na moje PW!!
jaram się starymi rupieciami
Awatar użytkownika
zielina89
#Civic4g Member
Auto:: EE9
Silnik:: B16A1

Post autor: zielina89 »

noofaq pisze:a musicie koniecznie spamować całemu światu że nie lubicie facebooka? :wstyd: :wstyd:

nie lubicie to ignorujcie temat :dobani: :dobani: :dobani:
Tylko pozytywne wypowiedzi są mile widziane ? ;)
Old School Brothers
Obrazek
ED7 d16z2 > ED7 d16a9 > EE9 b16a1 > ED9 d16z5 > ED6 d16w4 > EC8 d16w4 > EE9 b16a1
Awatar użytkownika
noofaq
#Civic4g Friend

Post autor: noofaq »

dla mnie posty ws tylu "x123152357 facebook jest do bani" sa na pozimioe dzieci Neo (nie uwłaczając nikomu) i są czystym i nonsensownym spamem.. nie podoba sie to ignoruj jak facebooka ignorujesz..

ps. tez nie mam konta na facebooku :cwaniak:
Awatar użytkownika
flejm
#Civic4g Member

ok. poszło :D
to link do naszej strony http://www.facebook.com/pages/Civic4g-F ... 4629923529

jeżeli ktoś chce, żeby jego auto zostało wrzucone do galerii okraszone logiem klubu + nick z forum to przesyłać fotki! jeżeli ktoś ma fotki, filmy ze spotów ogólnopolskich począwszy od pierwszego to proszę o info! pomysł jest również żeby stworzyć galerię ze spotów grup regionalnych. kto chętny z kontem, żeby zarządzać treścią? wszystkich proszę o uwagi/komentarze! KONIECZNIE!!
dodatkowo można na stronę www wrzucić odnośniki do FB.

czarne tło:

http://www.facebook.com/plugins/likebox ... &width=286

białe tło:

Awatar użytkownika
Wojtuuus
#Civic4g Member
Auto:: i-VT

Post autor: Wojtuuus »

flejm pisze:ok. poszło :D
to link do naszej strony http://www.facebook.com/pages/Civic4g-F ... 4629923529

jeżeli ktoś chce, żeby jego auto zostało wrzucone do galerii okraszone logiem klubu + nick z forum to przesyłać fotki! jeżeli ktoś ma fotki, filmy ze spotów ogólnopolskich począwszy od pierwszego to proszę o info! pomysł jest również żeby stworzyć galerię ze spotów grup regionalnych. kto chętny z kontem, żeby zarządzać treścią? wszystkich proszę o uwagi/komentarze! KONIECZNIE!!
dodatkowo można na stronę www wrzucić odnośniki do FB.

czarne tło:

białe tło:

Dobra robota! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Post autor: TomekWawa »

Wiecie co wrzućcie jeszcze civic4g na nasza klasę na sympatię na fotkę i może na odloty.
Dla mnie forum to forum i po to jest żeby tu z niego korzystać a nie na jakimś g faceebooku masakra!
Każdego indywidualna decyzja róbcie jak chcecie kto chce wiadomo niech się pisze na to.
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Post autor: Yankol »

TomekWawa pisze:Wiecie co wrzućcie jeszcze civic4g na nasza klasę na sympatię na fotkę i może na odloty.
Dla mnie forum to forum i po to jest żeby tu z niego korzystać a nie na jakimś g faceebooku masakra!
Każdego indywidualna decyzja róbcie jak chcecie kto chce wiadomo niech się pisze na to.

Po chooooj zabierasz głos jak jesteś taki na nie? Ignoruj ten temat jak Ci nie pasuje.
Cham, prostak i je*any służbista.
Awatar użytkownika
flejm
#Civic4g Member

tylko spokojnie Panowie :D nawet przez myśl mi nie przeszło, że strona na fb mogłaby zastąpić forum... moim zamysłem było wykorzystanie tego środka przekazu do rozszerzenia klubu. jeżeli ktoś nie ma konta z jakiś przyczyn to nie zamierzam go zmuszać do założenia takowego. tak samo z zawartością strony... jeżeli ktoś sobie nie życzy, szanuję to. i proszę nie wrzucać fb, nk, fotki i innych portali do jednego wora.

edit: czy któryś z adminów lub modów ma konto na FB. Chciałbym kogoś z kierownictwa dodać do zarządzania stroną fejsbukową :)

edit2: prosiłbym o dalsze komentarze. chciałbym, żeby strona fb stała się integralną częścią forum i naszej społeczności
Awatar użytkownika
zielina89
#Civic4g Member
Auto:: EE9

Post autor: zielina89 »

xtomay ma FB:)
Old School Brothers
Obrazek
ED7 d16z2 > ED7 d16a9 > EE9 b16a1 > ED9 d16z5 > ED6 d16w4 > EC8 d16w4 > EE9 b16a1
Awatar użytkownika
ErroR
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: ErroR »

flejm pisze:tylko spokojnie Panowie :D nawet przez myśl mi nie przeszło, że strona na fb mogłaby zastąpić forum... moim zamysłem było wykorzystanie tego środka przekazu do rozszerzenia klubu.
Spoko, tyle że szajsbuk do tego właśnie dąży. Po to powstają takie fora jak to aby tu się wypowiadać, integrować, pomagać sobie i umawiać się na spoty, zloty itp. Szajsbuk wciągając do siebie wszystko co się da staje się powoli monopolistą w tej dziedzinie. Spoko, wypromować się można ale chodzi o to aby szajsbuk był dla Civic4g a nie na odwrót. Do tej pory nie było problemu z uzyskiwaniem członków czy sympatyków klubu. Kto chce ten potrafi znaleźć, no chyba że jest ułomem, a trudno nie jest bo w tej chwili każda marka ma swój klub mniejszy czy większy. Szajsbuk to ułatwia, ale na dłuższą metę nie dajmy się zwariować.
Yankol pisze:Po chooooj zabierasz głos jak jesteś taki na nie? Ignoruj ten temat jak Ci nie pasuje.
Widzę że kolega jest z PISu i nie da sobie wytłumaczyć, że to jest forum a nie rozgłośnia ojca rydzyka. Czytaj więc dalej...
flejm pisze:edit2: prosiłbym o dalsze komentarze.
A driver don’t pick the car... Car pick the driver !!!
Obrazek
Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję :)
Zajrzyj na ->
https://www.facebook.com/SuchyBadyl
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Post autor: TomekWawa »

po taki hoooj po jaki Ty Yankol zabierasz

"forum jest po to żeby warażać swoje opinie tak???" więc teksty typu po hoooj zabierasz to sobie odpuść bo chyba nie o to chodzi
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Awatar użytkownika
venom
#Civic4g Friend
Auto:: ED8
Silnik:: D15B2

Post autor: venom »

Wielu forumowiczów ma konto na fejZbuku. Poprzez swoją aktywność, powiązaną z forumowym kontem promują klubową stronę wśród wszystkich swoich znajomych.
Myślę, że dodawanie zdjęć ze spotów, opisy poszczególnych modeli, a także różne linki i ciekawostki mogą tylko poszerzyć wiedzę o 4G wsród społeczeństwa oraz zintegrować jeszcze bardziej członków forum.

Flejm, czy nie myślałeś żeby zamiast zwykłego konta jak jest w tej chwili utworzyć grupę otwartą, do której będą mogli dołączać członkowie? Tutaj masz przykład o co mi chodzi => http://www.facebook.com/home.php?#!/hom ... 37071&ap=1

Yankol, masz już 2 ostrzeżenia na swoim koncie. Pilnuj się :ok:
ED8 USDM '90

Obrazek
ODPOWIEDZ