Naklejki klubowe - reaktywacja

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
WooojaS
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Naklejki klubowe - reaktywacja

Post autor: WooojaS »

3
Obrazek
Awatar użytkownika
ErroR
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: ErroR »

Projekt nr. 1 jest najlepszy. Dodatkowo mogłaby być opcja z samą nazwą w poziomie CIVIC 4G FANATICS z tą samą czcionką co w 1 projekcie.
A driver don’t pick the car... Car pick the driver !!!
Obrazek
Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję :)
Zajrzyj na ->
https://www.facebook.com/SuchyBadyl
Awatar użytkownika
Chmura
#Civic4g Member
Auto:: ED 4
Silnik:: D16Z6

Post autor: Chmura »

To może jednak jakaś ankieta z prawdziwego zdarzenia ? bo nie wiem kto bedzie liczył te glosy oddane w tym topicu. Jak będzie ankieta to wjęcej osób się skusi na oddanie głosu bez zbędnego nabijania postów
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
:ok:
Awatar użytkownika
Smuciu10
#Civic4g Member

Post autor: Smuciu10 »

ja policzyć glosy mogę :D bo ankietę powiem szczerze może wstyd ale nie wiem jak mam ja założyć a raczej w tym temacie się już nie da chyba ze Dzida może bo jest założycielem tematu :)
Awatar użytkownika
JarekED9
#Civic4g Member

Post autor: JarekED9 »

nr. 3
Awatar użytkownika
bochen
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: bochen »

1 :D

ankieta nic nie da, i tak wygra ADIN!! :ok:
no breakes, no rules...SPEEDWAY!!

Takich trzech, jak nas dwóch,
nie ma ani jednego!
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Nie wiem, gdzie sie tak śpieszycie, ja będęmiał czas coś dłuższego napisać tutaj dopiero jutro wieczorem pewnie...

Ale skupcie się i popatrzcie.

Hatchback z projektu numer jeden wygląda kupę lepiej niż hatchack z projektu 3.

Sedan z projektu 3 wygląda dużo lepiej niż sedan z projektu 1.

Wiecie, co mam na myśli? :cool:
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Smuciu10
#Civic4g Member

trzeba z dwóch zrobić jeden innymi słowy i mamy projekt najlepszy ze wszystkich :D zajmę się tym :)
Awatar użytkownika
Kirek
#Civic4g Member

Post autor: Kirek »

Ewentualnie bryła z 1 i napis z 3 :)
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Smuciu10 pisze:no wiec ja trochę pomyślałem nad jeszcze innym układem naklejki i zrobiłem przykład takiej już na moim autku naklejonej (stare zdjęcie :))

Obrazek
Moim zdaniem absolutnie odpada. Za duża, nie będzie pasowała nijak do sedanów. Ma być mała, czytelna i dla każdego, a ta NIE jest :)

jest po prostu za duża. IMO totalny fail.
marcin84 pisze:W obrysie można by dopisać region (np. Grupa Trójmiasto itp.)
Nie można, bo wtedy zamiast 4 naklejek, dla każdego rodzaju nadwozia, wyjdzie tych naklejek 40, jeżeli mamy robić dla każdego regionu, a to ODPADA, bo będzie trzeba nadrukować dużo naklejek, które moga okazać się nikomu do niczego niepotrzebne, albo zabraknie i trzeba będzie dodrukowywać, a to nie jest ani fajne, ani tanie i życia też nie ułatwia.
mlody198803 pisze: by zależało na naklejce w tym stylu na przednia szybę
Nie będziemy robili dla każdego innej naklejki - argumenty wyżej. Poza tym duże naklejki są baaaaaardzo niepraktyczne w wysyłce i mało osób chce naklejkę na pół szyby. Chcesz sobie taką zrobić - proszę bardzo, ale to nie będzie nasz klubowy sticker na pewno.
kugutek pisze:chyba ze kazdy przed sprzedarza zdejmie ramki, wlepy itp.
No bez przesady...
Smuciu10 pisze:tak patrze na temat i w sumie jakby nie patrzeć nic nie rusza do przodu z naklejkami
Bez pośpiechu proszę...

Jak widać walka trwa między projektem 1 i 3, więc NIE MA SENSU najmniejszego ankieta, gdzie będzie 8 projektów, skoro dwa wiodą prym. Sytuacja będzie łatwiejsza, jeżeli do wyboru będą dwa projekty.

Sytuacja będzie jeszcze prostsza, kiedy JAKOŚ połączymy jedynkę z trójką. Tak jak już pisałem powyżej, sedan z trzeciego projektu wygląda jak mega kocur i takiego chciałbym mieć na swoim aucie. Za to hatchback z projektu jeden jest dużo lepszy, niż ten z trójki (może to kwestia spojrzenia, optyki, że ten z projektu "3" ma nad sobą i pod sobą za mało "szarego", przez co tracimy trochę odniesienie i nasz odbiór jest trochę inny.

Ja cały czas jestem, za jakimś naprostowaniem tego. Czy ktoś się ze mną nie zgadza? Coś trzeba pomodować z jedynką i z trójką, zrobić jeszcze kilka projektów i ruszac z tematem. Albo poprawić sedana w jedynce i po temacie, bo jedynka z tego co widzę ma przewagę - ale ja czegoś takiego na swój samochód nie nakleję.

No ale niech wygra demokracja.

No i nie palcię się tak z tymi ankietami, mamy pogląd na sytuację, w walce o wyścig zostały dwa projekty, które trzeba trochę udoskonalić (Smuciu10, liczę na Ciebie!!) i jedziemy z tematem. Na spokojnie, sytuację staram się kontrolować, ale nie codziennie mam czas, żeby wpaść tutaj, usiąść i coś napisać...

Ahoj :)
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Smuciu10
#Civic4g Member

pobawiłem się trochę poprawiłem napis z 1 projektu dodałem do trzeciego i zrobiłem poprawki konturu hatchbacka z trzeciego projektu w sumie trzy typy naklejki przykłady na sedanie i hatchbacku :D i proszę o uwagi co i jak żebym mógł tworzyć już konkretny wzór :D

hatchback

1
Obrazek
2
Obrazek
3
Obrazek

Sedan
1
Obrazek
2
Obrazek
3
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Jest kot, ale te cieniowane przejścia w druku się nie sprawdzą na 99%, więc usuń je, żeby nie było, że wybierzemy coś, co się podoba, ale technicznie niemożliwe lub zbyt drogie jest wyprodukowanie czegoś takiego :)
Zablokowany