Siemka.
Wpadlem na pomysł stworzenia emblematu fanów civic 4g. Mianowicie miały by byc to emblematy na alufelgi, lub zamiast znaczka Honda na maske:) Czytalem ostatnio w jakims temacie o takich sprawach tylko znalesc go niemogłem.
Ja go sobie wyobrazam w kształcie znaczka lamborghini i napisem w srodku "c4" połączonych jakos ze soba.
Co o tym sadzicie i czy macie moze jakies inne pomysly jak by miał on wygladac?
Własne logo!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Własne logo!
no jak dla mnie agroturystyką podjeżdża 
jeżeli już to ewentualnie pod oryginalnym znaczkiem H doczepiony civic4g.pl wg wzoru z koszulki z tegorocznego zlotu w Lublinie
jeżeli już to ewentualnie pod oryginalnym znaczkiem H doczepiony civic4g.pl wg wzoru z koszulki z tegorocznego zlotu w Lublinie
Konkretnie zaprojektowane logo. Było by zaraz rozpoznawalne, dla klubowiczów:) Wiec niewiem czy wiocha.
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
jeździmy 20 letnimi samochodami... czy potrzebujemy jakiegoś znaczka żeby się wyróżniać? 
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Fifty50 pisze:Konkretnie zaprojektowane logo. Było by zaraz rozpoznawalne, dla klubowiczów:) Wiec niewiem czy wiocha.
Bez jajFifty50 pisze:Ja go sobie wyobrazam w kształcie znaczka lamborghini i napisem w srodku "c4" połączonych jakos ze soba.
Forum ma swoje logo - niektórzy mają naklejki na samochodach i to chyba wystarczy