Kto co ciekawego ostatnio oglądał w kinie , w TV , na dvd/blu-ray ?? Kto co poleca , czego nie oglądać ?
Ja właśnie "ściągam" (ghem
Tak przy okazji , dzisiaj o 2:00 w nocy (w sumie to już w poniedziałek) rozpocznie się 82 gala Oskarów
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
czytałem ,ze jedynka jest fajna , a druga część to dnoTankian pisze:transrormersymaja klimat

To ten który gra swoje sety na Planecie? Jak w reklamie mówili że to DJ którego nie trzeba przedstawiać to się śmiałem a tu taka historia<mtm> pisze:"Its all gone Pete Tong"
o dju który ogłuchł , zszedł na dno i nagrał płytę polecam. . .

W tym filmie gra ten sam chłopak co w initial D, facet jeden zresztą teżStoki Chan pisze:Myślę ,że przyda się taki temacik.
"Infernal Affairs" . Dużo dobrego słyszałem o tym filmie ,a że lubię kino azjatyckie to się skuszę![]()
Tak dokładnie tenqsh86 pisze:To ten który gra swoje sety na Planecie? Jak w reklamie mówili że to DJ którego nie trzeba przedstawiać to się śmiałem a tu taka historia<mtm> pisze:"Its all gone Pete Tong"
o dju który ogłuchł , zszedł na dno i nagrał płytę polecam. . .no no
![]()
nie wiem czemu ,ale chyba jestem inny ponieważ Avatara oglądałem 3 razy ...Chudy pisze:z ostatnich produkcji to avatar, ale tylko w kinie i tylko, żeby zobaczyć jakość filmu, efektów itd. bo dopóki kogoś nie jara pocahontas w 3d w XXXXwieku to fabuła jest mega oklepana ;p