Pożegnanie DODa !!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
A ja ciebie DODi nie żegnam, a wręcz przeciwnie mam nadzieję że cię niedługo powitam tak jak się umawialiśmy
Zapewniam Was, że DODi nie zniknie na zawsze
może na chwilę do czasu, aż dorwie się do netu, co nie stanowi większego problemu na wyspach. DODi jest uzależniony od tego forum
Cieszcie się bo zapewne przybędzie wam nowe piękne auto na forum i zapewne nie będziemy czekać długo.
Zapewniam Was, że DODi nie zniknie na zawsze
Cieszcie się bo zapewne przybędzie wam nowe piękne auto na forum i zapewne nie będziemy czekać długo.
Jesli bedzie po co wracac to wrócę napewno, jesli nie to bede was odwiedzać co jakis czassiviq pisze:Wszystkiego dobrego!
Pamietaj ze zrobiles tu kawal dobrej roboty, do ktorej musisz wrocic!
Powodzenia!
Tez mam nadzieje że zobaczymy się za jakis czas na zywo i napijemy się jakies piwko i będę mógł zobaczyć twoją piekną prelude 3g !!! Prelude miesiąca Września 2006 !!!volks pisze:A ja ciebie DODi nie żegnam, a wręcz przeciwnie mam nadzieję że cię niedługo powitam tak jak się umawialiśmy![]()
Mam nadzieje że komputer i internet uda mi się kupic szybkovolks pisze:Zapewniam Was, że DODi nie zniknie na zawszemoże na chwilę do czasu, aż dorwie się do netu, co nie stanowi większego problemu na wyspach. DODi jest uzależniony od tego forum
![]()
Mam nadzieje że wyrobię się do wakajci 2007volks pisze:Cieszcie się bo zapewne przybędzie wam nowe piękne auto na forum i zapewne nie będziemy czekać długo.
Pozdro - DOD i dzieki wszystkim za życzenia !!!
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
DODi rozumiem Twoją decyzję o wyjeździe(pewnie sam niedługo wyjade) ale wiedz, że masz po co tu wracać i zrób to szybko. Odwaliłes kawał dobrej roboty i nie wszyscy zdążyli Ci
postawić. Także nie pozbawiaj ich tej szansy.
Zarób duuuuuużo kasy, kup wymarzona Hanię i gnaj do Polski. Przy okazji oświeć Irlandczyków co jest prawdziwym godnym autkiem.
Zarób duuuuuużo kasy, kup wymarzona Hanię i gnaj do Polski. Przy okazji oświeć Irlandczyków co jest prawdziwym godnym autkiem.
W pracy w Niemczech!!! W Polsce co 2 tygodnie
A Hania odpoczywa!

Trzymaj sie dzielnie. I wracaj szybko 
Dzieki za zjednoczenie fanatykow 4G

Dzieki za zjednoczenie fanatykow 4G
CIVIC Rulez!
U mnie właśnie gra:
<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
U mnie właśnie gra:

<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
- maarcin_bel
- #Civic4g Member
Cóż tu jeszcze można dopisać? Co prawda nie mieliśmy okazji się poznać osobiście ale jeszcze na pewno będzie okazja
i duże
dla Ciebie za to co udało Ci się zrobić!
Oczywiście życzę Ci spełnienia marzeń i najszybszego ef9 na świecie
Pozdr
P.S. Szerokiego nieba
i odezwij się z wyspy cobyśmy wiedzieli, co się u Ciebie dzieje!
Oczywiście życzę Ci spełnienia marzeń i najszybszego ef9 na świecie
Pozdr
P.S. Szerokiego nieba
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku