Lipek pisze:Siemka chłopaki, czy są jeszcze ramki ??
Najpierw czytać, potem pisać!
ZlewiK pisze: Limit ramek wyczerpany co do sztuki... Nie pytać czy jeszcze są...
Jak znajdą się chętni na kolejne, proszę o zapisywanie się, z tym że przypominam iż minimum musi być 80 szt. do kolejnego zamówienia, więc zanim tak się stanie może to potwać.
Pozdrawiam
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Lipek jakby byli następni chętni to min. 80 szt. zamówienie - jak już pisałem. Więc może to temat jeszcze nie jest ko końca zakończony. Wszystko zależy od chętnych. Widzę że dołączyłeś do szanownego grona fanatyków 4g dwa dni temu więc nie dostałeś informacji o zapisach niestety, a reszta owszem więc trudno powiedzieć. Ale zobaczymy...
Na marginesie - witam i super avatar!
Bobas no dziwne że nie dostałeś, wszystkim wysyłałem razem. Może listonosz gdzieś zapił hehe. A tymbardziej że miałeś priorytetem wysłane. Więc jutro wg mnie powinny już być. Cierpliwości. Pozdro
mAx ty miałeś paczkę zwykłą poleconą, więc napewno dzisiaj nie miała prawa przyjść. Obstawiam, że te zwykłe powinny do was dojść najpóźniej w środę.