Temat Konsolowy

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Krychu

Temat Konsolowy

Post autor: Krychu »

Zakladam temat ogolno konsolowy, piszemy o konsolach, grach, sprzecie konsolowym i co ino zwiazane ze swiatem konsol :cool: oj bedziemy mieli co ze Stokim wypisywac :hyhy: zaraz ide sprobowac podlaczyc swojego wysluzonego PSX SCPH-1002 :przestraszony: zobacze czy mi crash 1 sie dobrze nagral ;)
  • Obrazek
    :hurra:
Stoki Chan
#Civic4g Member

Re: Temat Konsolowy

Post autor: Stoki Chan »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: świrek :rotfl: U mnie trochę się zmieniło :hyhy:
Oprócz tych konsol :
Obrazek
mam jeszcze GBC , oraz dwie x360 (jedna moja , drugą braciak sobie kupił ) :hyhy:
Obecnie gram w Final Fantasy 7 na PSXa (nieśmiertelna konsola + nieśmiertelna gra i już brakuje mi czasu na cokolwiek :rotfl: ) , oraz Forza 2 (mój CRX rządzi :D ) i Fight Night 3 (grafa rządzi :D ) na x360 ... ogólnie to jestem zadowolony z kolekcji i mam nadzieje ,że w przyszłym roku się powiększy (planuję drugiego DreamCasta kupić, oraz ... hmmm... PS3 .Ale to dopiero jak będzie porządny TV ).

Ostatnio miałem okazję pograć u kuzyna w Gran Turismo 5 Prologue na plaźmie 42 cale ... grafika kosi ,a widok z wnętrza nowego GT-R'a powalił mnie na kolana ... potęga . Szkoda ,że PS3 tak słabo się sprzedaje :| :/
Krychu

źą, ty to jestes dopiero konsolowy swir :padam:
u mnie aktualnie poczciwy psx, ps2, ps2 slim, no i psp tez jest :cool:
jak dla mnie ps2 slim to lekka porazka, nie polecam, duzy lepszy :) ale psp to super sprawa, poki co tylko ridge racer na tym zaliczylem, prawie ciagle sie driftuje :P
kiedys tez mialem psone, przed nim jeszcze psx'a ale jak przestal dzialac jak nalezy to brat w koncu go wzial i rozdupcyl :rotfl: n64 tez mialem ale brat pozyczyl (przynajmniej taka wersje mi powiedzial) i do dzisiaj nie ma :mad: a mialem na to goldeneye, a to ponoc super fpp i nawet nie zdazylem zagrac :cenzura:

za to crash 1 bangla :hyhy: memorke musze dokupic i mozna lupac :cool:
Awatar użytkownika
Mike
#Civic4g Member

Post autor: Mike »

ja gdzieś mam Pegasusa, tego nowszego :D ale nie mam czasu grać, już od paru lat............. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
SKLEP MOTORYZACYJNY - AUTO-MECHANIKA - WULKANIZACJA - PROSTOWANIE FELG - USŁUGI PIASKOWANIA
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
Stoki Chan
#Civic4g Member

Pegasus też fajny , od tego zaczęła się moja fascynacja konsolami , czyli sprzętem do grania w który nie musisz non stop ładować kasy aby sobie pograć :hyhy:

BTW. żeby nie było ,że jakiś zboczeniec jestem i tylko przy grach siedze non stop - w tym roku przeszedłem w całości tylko 1 grę ,a średnia wyszła mi jakoś 1h dziennie :P . To pikuś przy tym co się działo zza czasów szkoły ... maratony po 30 godzin to był hardcore :D
Krychu

pegazus ktory z wygladu imitowal jakas stara konsole segi, taka czarna, byl moja pierwsza konsola stacjonarna, ach to byly czasy :P

ja zapisuje wszystkie gry, ktore ukonczylem, oczywiscie bez kodow, mam do tego specjalny zeszyt, taki ze mnie swir growy :hurra: od czasow psx'a do teraz, oczywiscie podzial na platformy w nim jest :cool:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

Ja mam PS1, PS2, brat ma PSP, pegazusa, commodore c-64, atari 800xl :D Teraz prawie wogole nie gram :/ Brak czasu i inne zainteresowania :P Ale dla mnie nr 1 jest Metal Gear Solid, giera, fabula i myki w tej grze rzadza, bossowie to juz wogole poezja :hyhy: :hyhy: Poza tym kultowy tekken 3 ktory byl moja pierwsza powazna giera :D Teraz czasem trzasne na psp od brata w midnight club L.A. remix - super muza. A do kompa podlaczony specjalnie na potrzeby PES2009 pad z PS2 :)
Awatar użytkownika
dsgner
#Civic4g Member

Post autor: dsgner »

Ej nie wiem czy to jest na konsole czy nie, ale czy gra ktos w Race07? Chodzi mi glownie o ustawienia samochodu
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

hmm, ja nie wiem co to jest za gra nawet :zawstydzony:
Stoki Chan
#Civic4g Member

nie ma tej gry na konsole ... u nas rządzi Gran Turismo i Forza :P

Szczerze mówiąc (pisząc:P ) to warto kupić x360 właśnie dla Forzy 2 . Naprawdę kapitalna zabawa . Możliwości tuningu mechanicznego jak i wizualnego są zajebiaszcze . Z seryjnego CRXa można zrobić potwora z napedem na tył (silnik z Hondy s2000) , który pali laczka nawet na 4 biegu :hyhy: . Z braciakiem grałem w trybie 2 players i testowałem to auto w różnych konfiguracjach . Ze startu lotnego to nawet Enzo się poddaje :rotfl: :rotfl: :rotfl: Dorwałem w sieci ustawienia aut do driftu i mam zamiar jutro zacząć naukę "latania bokiem" :hyhy: Będzie fun , bo to ciężka do opanowania sprawa :]
Krychu

nom, warto X'a dla forzy nabyc, tymbardziej ze 360 sa juz tanie, ja poki co nie chce, bo mam troche gier na ps2 do przejscia :hyhy:
Awatar użytkownika
die_hard
#Civic4g Member

Post autor: die_hard »

hehe ja w zeszlym tygodniu kupilem xboxa i pykam w forze ostro :)

moj nick to hardypl -jakby ktos sie chcial zmierzyc z amatorem :)
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
ODPOWIEDZ