kalendarz 2009
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: kalendarz 2009
przeciez sa wyniki podane w temacie z ankieta
ED6 USDM reanimacja:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=5979
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=5979
Bez ilości głosów, ile było na które 
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
To jak w końcu z tym kalendarzem?
Banan pisałeś żebym robił foty, które mi wrzucisz w kierunku zaproponowanym przeze mnie jakiś czas temu, czyli wtopienie kalendarza w zdjęcie. To co zaproponował dsgner to zdecydowanie wtopienie zdjęcia w kalendarz - nie mówię, że brzydkie, ale to zupełnie inna bajka.
Banan pisałeś żebym robił foty, które mi wrzucisz w kierunku zaproponowanym przeze mnie jakiś czas temu, czyli wtopienie kalendarza w zdjęcie. To co zaproponował dsgner to zdecydowanie wtopienie zdjęcia w kalendarz - nie mówię, że brzydkie, ale to zupełnie inna bajka.
nieczytelny:x
to kto w koncu robi ten kalendarz?
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
versus spokojnie, dsgner zaproponował coś od siebie, Ty zaproponowałeś coś od siebie, jeżeli do końca tygodnia będą zrobione projekty, tak jak zaczną się zapisy na kalendarz to się wybierze, który chcemy, mi się Twój pomysł bardzo podoba ale chciałbym zobaczyc na wszystkich zdjęciach jak to będzie wyglądało.
Póki co mam tylko dwie foty w większej rozdzielczości
Póki co mam tylko dwie foty w większej rozdzielczości
Pooowiesz mi które zdjęcie wygrało jaką ilością głosów? Czy sam mam na palcach liczyć ziomie? 
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Nr 10 i 15 po 31 głosów.
a miejsce numer 10, 11, 12, 13, 14?
Konkretnie: ile mi zabrakło?
Konkretnie: ile mi zabrakło?
Od takich spraw jest PW albo gadu. Jak chcesz wiedziec zabrakło Tobie jednego głosu.
Banan, dla mnie nie ma żadnego problemu, chodzi tylko o niespójne informacje 
Czekam na decyzję w gotowości.
Czekam na decyzję w gotowości.
nieczytelny:x
Wrzuciłem Tobie na ftp-a 3 foty. Jak będą gotowe to wrzuc od razu na forum