Niech każdy napisze na forum po wpłaceniu - myślę że wystarczy jak wpłaci 4-5 osób...
Domenka jak napisałem wyżej kosztuje na home.pl 19.90 zł + VAT czyli 24.28 zł brutto. Domeneke juz zaparkowałem, czyli nikt nam jej nie wykupi !!! Zacznie działać do 24 godzin od zapłacenia (bede płacic przez mTransfer wiec zaksiegowanie wpłaty nastapi praktycznie natychmiast po wpłaceniu ).
Kolejna sprawa to taka o której wspomniał Michuu z tymi działami - w sumie mozna by zrobic dział Porady ludz Dział Porad lub Tutoriale itp.... i odzielić to od działu warsztat gdzie bedziemy tylko i wyłacznie dyskutowac i odpowiadac na pytania.... Ja jestem zaa....
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Niech każdy napisze na forum po wpłaceniu - myślę że wystarczy jak wpłaci 4-5 osób...
Domenka jak napisałem wyżej kosztuje na home.pl 19.90 zł + VAT czyli 24.28 zł brutto. Domeneke juz zaparkowałem, czyli nikt nam jej nie wykupi !!! Zacznie działać do 24 godzin od zapłacenia (bede płacic przez mTransfer wiec zaksiegowanie wpłaty nastapi praktycznie natychmiast po wpłaceniu ).
Dzis po powrocie do domu wplace 5-ka
DODi pisze:Kolejna sprawa to taka o której wspomniał Michuu z tymi działami - w sumie mozna by zrobic dział Porady ludz Dział Porad lub Tutoriale itp.... i odzielić to od działu warsztat gdzie bedziemy tylko i wyłacznie dyskutowac i odpowiadac na pytania.... Ja jestem zaa....
Generalnie to jest strona tylko i wylacznie 4gen. Wiec budowa i rozwiazania sa 99% identyczne u kazdego z nas.
Dlatego jezeli ktos cos bedzie robil to niech fotografuje krok po kroku tak jak jest na stronie wombata. Niech ta strona nie bedzie tylko do pogaduch typu: ''kupilen nowe zarowki fajnie swieca" Ale niech to bedzie kopalnia wiedzy o budowie 4gen typu (Adam Slodowy) zrob to sam.
Oczywiscie powinny sie znalesc manuale do sciagniecia. Jezeli ktos ma to prozba o wzucenie ich na stronke.
Pozdro...
Acha co do dzialu porady to nie wiem co by bylo lepsze czy osobny dzial na forum czy na stronie jakas zakładka. Co mysliscie ?
ja mysle zeby zrobic dział na forum Porady... A na stronie link do działu porad na tymze forum... I załatwimy 2 sprawy w 1 temacie... I później tematycznie bedzie dokładane cos do tego mini kompedium wiedzy.... ja juz kilka odpisów dołozyłem... Moze nie do konca moich w pełni ale wraz z fotkami jak co i gdzie w 4gen.
Hmm - sprawdzałem i wszystko sie zgadza... Zreszta numer konta skopiowałem z panelu kont apo zalogowaniu sie Naprawde nie wiem dlaczego nie chce ci wysłać.... napisz może dokładniej jaki komunikat ci wywala...
pozdro - DOD