Stron o CRX Ballade jest masa m.in. ta: http://www.honda-crx.info/forum/portal.php
A o Civic 3g nie ma zadnej, szukałem po polskich forach i tylko na tym jest przynajmniej kilku userów 3genów. Zakładanie nowego forum mija się z celem jak napisał:
noofaq pisze:ile jest chętnych do udzielania się na nowym forum 3gen? moze z 10-15 osób?
Nie chodzi o jakiś wielki, rozpisany temat, tylko mały dział 3gen. w którym mozna było by się postować nie śmiecąc po całym forum, jak jest to teraz.
I Love SPOON Style....... Jestem dzieckiem PlayStation, ale wole Xbox 360;)
Gran Turismo SUCKS, Forza Motorsport AWESOME
ZlewiK pisze:I zmieńmy nazwę strony z civic 4G fanatics na civic AG fanatics. (All generations)
Dokładnie . Skoro 3g , to czemu nie od razu 5,6,7 i 8 g ?? To też Civic !! Niech zostanie tak jak jest teraz .
4g 4 ever !!
A cała reszta do "naszych przyjaciół"
Dział w sumie nie potrzebny, macie rację, ale przydał by się jakiś chociaż podwieszony temat ala offtopic.
Mówicie że od innych generacji są civic cluby? ja jakoś na innych stronkach 3genów nie widzialem, wszystkie 3geny są na tym forum , Na Civic clubach najwięcej zrzeszonych jest 5,6,7genów, a jak widać 4gen z 3gen trzymają się razem, na tym forum.
I Love SPOON Style....... Jestem dzieckiem PlayStation, ale wole Xbox 360;)
Gran Turismo SUCKS, Forza Motorsport AWESOME